Αποστολή & Επιστροφές

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση μεταφοράς.
Η παραλαβή απο το καταστημά μας δεν έχει καμία επιβάρυνση.

Οσο αφορά τα μεγάλα δέματα (πχ Αεροπλάνα) που αποστέλνονται με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ/EMS - Γενική Ταχυδρομική - ACS το βάρος που αναγράφεται στα αντίστοιχα προϊόντα είναι πάντα μεγαλύτερο του πραγματικού και ο υπολογισμός γίνεται με βάση τον όγκο και σύμφωνα με τις οδηγίες των Ταχυμεταφορών :
Ογκομετρικό Βάρος = Μήκος * Πλάτος * Ύψος / 5000


Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Υπάρχει η δυνατότητα τα δέματα να αποσταλούν ασφαλισμένα με απλό ταχυδρομείο με extra χρέωση που είναι της τάξεως των 2 - 3ευρώ.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Κανένα προϊον δεν καλύπτεται απο εγγύηση εκτός αν αυτή αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος. Οι όροι εγγύησης στην περίπτωση που το ποϊόν καλύπτεται καθώς και ο χρόνος κάλυψης αναφέρονται στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος και αφορουν μόνο το προϊον αυτό.
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός μίας (1) εβδομάδος απο την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ). Επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος καθώς και το 10% της αξίας του για επαναποθήκευση. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση η προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν απο κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά. Στις επιστροφές που γίνονται δεκτές σας επιστρέφονται τα χρήματα άμεσα κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης για τον τρόπο επιστροφής τους

Σε περίπτωση λάθος δήλωσης ή ελλιπών στοιχείων από τον πελάτη, με αποτέλεσμα την επιστροφή του δέματος, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σαν βασική μέθοδος αποστολής είναι η Γενική Ταχυδρομική εκτός από περιπτώσεις που αυτό είναι αδύνατο.
Γενικά υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:

  • Γενική Ταχυδρομική (από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες)
  • Με ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (από 3 εώς 6 εργάσιμες ημέρες)
  • Με Πρακτορείο στην περίπτωση που είναι αδύνατη η μεταφορά με τις δύο προηγούμενες μεθόθους ή όταν ζητηθεί.

Ενδεικτικές Τιμές Μεταφορικών

Απλό Ταχυδρομείο
Κόστος απο 5.00€ - Παράδοση από 3 ως 6 εργάσιμες ημέρες (για οποιαδήποτε συσκευασία).
Αν επιλέξετε σαν μέθοδο αποστολής το Απλό Ταχυδρομείο μπορεί να σας ζητηθεί κατάθεση χρημάτων στη τράπεζα. Σε κάποιες περιπτωσεις δεν μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή παρά μόνο με Πιστωτική Κάρτα ή Paypal ή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ -Ταχυμεταφορές (Παράδοση σε μία ή δύο εργάσιμες)
Κιλά/Κόστος :
3 Κιλά - Κόστος : 2.50 Euro
+1.00€ για κάθε επιπλέον κιλό                                                                                        +2.00€
για πληρωμή με αντικαταβολή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όλες οι αποστολές εκτός Ελλάδος γίνονται με το συμβατικό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ.

Σε περίπτωση λάθος δήλωσης ή ελλιπών στοιχείων από τον πελάτη, με αποτέλεσμα την επιστροφή του δέματος, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.